Antena Căutare

Sorin Bontea și-a schimbat look-ul pentru noul sezon ”Chefi la cuțite”: ”Ca să văd mai bine victoria!”

Vara s-a dus, așa că e rost de noi provocări în bucătărie. Prima dintre ele ia startul pe 11 și 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, în sezonul al patrulea ”Chefi la cuțite”!

Vara s-a dus, așa că e rost de noi provocări în bucătărie. Prima dintre ele ia startul pe 11 și 12 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, în sezonul al patrulea ”Chefi la cuțite”!

Cei trei temuți chefi revin cu forțe proaspete, în căutarea celor mai talentați concurenți. Miza e și mai mare, asta pentru că toți pornesc de la zero pentru o nouă victorie ”Chefi la cuțite”.

Dar ce-au făcut toată vara jurații noștri? Ei bine, dacă Scărlătescu a devenit ”fotomodel”, reușind să slăbească mai bine de 20 de kilograme, iar Dumitrescu a schimbat prefixul, ajungând la frumoasa vârstă de 30 de ani, chef Bontea și-a schimbat look-ul!

„Mi-am pus ochelari ca să văd mai bine victoria! :) Ne reîntâlnim în sezonul 4 Chefi la cuțite!”, a scris acesta în dreptul fotografiei cu pricina.

Nu ratați surprizele noului sezon, toate începând din 11 şi 12 septembrie, de la ora 20.00, la „Chefi la cuțite”!

Urmărește ultimele noutăți despre emisiunea „Chefi la cuțite” pe pagina oficială a super show-ului culinar!

Daniela Crudu a făcut show la „Chefi la cuțite”, așa cum numai ea știe să facă! „Mă face varză acuma”... Vă amintiți de Coana Mița Terorista? Pasiunea pentru Chef Scărlătescu a adus-o la ”Chefi la cuțite”: ”Ia de aici plating...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x