Georgeta Ciocârlan are 40 de ani și spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus aceasta la prezentări.
Concurenta a demonstrat că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs și astfel a reușit să intre în echipa neagră, alături de chef Florin Dumitrescu.
Deși tatăl său s-a stins din viață, Georgeta nu a renunțat să gătească și să spere că într-o bună zi va deveni un chef de renume.
„Cel mai mare vis este să îmi deschid un restaurant al meu”. Aceasta a mai povestit că acasă nu gătește ea, ci soțul, pe care îl apreciază foarte mult pentru înțelegerea de care a dat dovadă în toți acești ani în care ea s-a dedicat acestei meserii.
„Trăiesc prin bucătărie”, a mai spus ea, încrezătoare în farfuria sofisticată pe care a prezentat-o. Chefii au fost impresionați de modul în care arăta platingul ei și au recunoscut imediat că au de-a face cu cineva care a lucrat mulți ani în domeniu.
După numeroase degustări și analize, cei trei chefi au ajuns la concluzia că Georgeta merită să meargă mai departe.
Și concurenta s-a descurcat de minune și în etapa următoare, fapt ce i-a adus un loc în echipa neagră, condusă de chef Florin Dumitrescu.
Momentul mult aşteptat! Începe lupta între jurați la „Chefi la cuțite”: onoarea și renumele lor se află în joc... „Șeful rapanelor”, Alex Negoiță, s-a aliat cu Cătălin Scărlătescu și împreună vor să aducă victoria pentru echipa roșie!...