Antena Căutare

Ștefan Bănică, dezvăluire de senzație la „Chefi la cuțite”! Care este singurul preparat pe care știe să-l gătească

În ediția a zecea din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Ștefan Bănică Jr. și fiul său, Radu, au deci să facă spectacol cu o super rețetă de orange chicken!

Ștefan Bănică, dezvăluire de senzație la „Chefi la cuțite”! Care este singurul preparat pe care știe să-l gătească Galerie
Ștefan Bănică, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ștefan Bănică Jr. s-a mândrit de curând cu faptul că fiul său, Radu, a reușit să intre printre primii la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” (UNATC), tânărul reprezentând astfel a treia generație de actori din celebra familie.

citește și: Jurizare cu supărare pentru a zecea amuletă de la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat

Acum însă, Ștefan Bănică, juratul emisiunii „X Factor” de la Antena 1, a dezvăluit că există și anumite talente pe care fiul său nu le-a moștenit, din fericire!

„Din fericire, nu mă moștenește pe parte gastronomică, pentru că eu nu știu să fac decât omletă. Când gătește el, toată familia se strânge la masă, pentru că are feeling. Și de asta îi spun mereu: ia lucrul ăsta și pune-l în ceea ce vrei să faci. În seara asta el e chef-ul, eu sunt aici doar ca să îl ajut”, a declarat Ștefan Bănică, în calitate de invitat special la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite ca să savurezi momentul!

Ștefan Bănică și fiul său au făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit... Jurizare cu supărare pentru a zecea amuletă de la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x