Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Ștefania Manea are un decolteu adânc și planuri mari cu chef Scărlătescu, căruia i-a pus inel în paste: „O să mă duc fără cămașă!”/ Chefii către Scărlătescu: „Îți vei face buletin de Bârgău!”

Spune că pastele pregătite „ardente” nu ar îngrășa și o credem pe cuvânt având în vedere cum arată la 42 de ani! Ștefania Manea are un decolteu adânc, o fată de 24 de ani acasă, experiență în bucătăria italiană și talent cât încape: „O să mă duc fără cămașă la chefi, dacă o pătez!”, a glumit ea în timp ce a pregătit o rețetă de spaghete cu vongole și extract de hamsii.

Spune că pastele pregătite „ardente” nu ar îngrășa și o credem pe cuvânt având în vedere cum arată la 42 de ani!

Ștefania Manea are un decolteu adânc, o fată de 24 de ani acasă, experiență în bucătăria italiană și talent cât încape: „O să mă duc fără cămașă la chefi, dacă o pătez!”, a glumit ea în timp ce a pregătit o rețetă de spaghete cu vongole și extract de hamsii.

S-a născut la Prundu Bârgăului și a adus chefilor un sos de hamsii, folosit... pentru fructele de mare! A prezentat-o chefilor pe fiica ei care are alură de fotomodel. „Îmi place foarte mult cum gătește mama, de asta am înscris-o în emisiune!”, a spus tânăra în emisiune. Ștefania a plecat în Italia pentru fiica ei care a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

„O să îți faci buletin de Bârgău!”, au glumit colegii cu Chef Scărlătescu. Ștefania i-a pus inel în paste lui Scărlătescu, iar gluma a fost una pe măsură!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro