Antena Căutare

“Ștrumfii jedi” sunt pregătiți să-l facă pe chef Dumitrescu învingător în sezonul 5! Poveștile bucătarilor din echipa albastră

Emoțiile primelor două etape ale concursului au luat sfârșit, dar cei 18 care s-au calificat în echipele finale ale chefilor mai au de îndurat nenumărate provocări în bucătăria „Chefi la cuțite”. Fiecare dintre cei trei chefi a căutat să își aleagă ucenici cât mai talentați, ținând cont și de faptul că ei trebuie să fuzioneze ca o adevărată echipă.

Emoțiile primelor două etape ale concursului au luat sfârșit, dar cei 18 care s-au calificat în echipele finale ale chefilor mai au de îndurat nenumărate provocări în bucătăria „Chefi la cuțite”. Fiecare dintre cei trei chefi a căutat să își aleagă ucenici cât mai talentați, ținând cont și de faptul că ei trebuie să fuzioneze ca o adevărată echipă.

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 Chefi la cuțite au în spate adevărate povești de viață.

“Ștrumfii jedi”, cum și-a poreclit Florin Dumitrescu bucătarii în cel de-al cincilea sezon, vor reprezenta culoarea albastră, pe care speră să o ducă într-un număr cât mai mare în finala „Chefi la cuțite”.

  1. Bogdan Vandici- are 21 de ani și este bucătar
Articolul continuă după reclamă

Bogdan este cel mai tânăr concurent de sezonul acesta și a descoperit gastronomia printr-o coincidență. După ce a realizat că profilul facultății alese nu i se potrivește și-a încercat norocul într-un bucătăria unui restaurant din Olanda, iar experiența de acolo i-a oferit toate răspunsurile de care avea nevoie. A revenit în țară pentru a obține o diplomă de bucătar, apoi a plecat în Paris, acolo unde a lucrat îndrumat de chef Mihali- fost concurent din sezonul 2. Talentul și determinarea l-au ajutat să ajungă șef de tură în restaurantul din Paris, iar în jurizarea pe nevăzute i-a impresionat pe chefi cu povestea sa de viață, dar și cu rețeta de pavlova, pe care chef Scărlătescu a catalogat-o ca fiind cel mai bun desert degustat în toate cele 5 sezoane “Chefi la cuțite”.

  1. Elena Rus- are 40 de ani și deține o fermă de plante ornamentale

În cel de-al patrulea sezon, Elena Rus a reușit să ajungă până în ultima probă de Bootcamp, însă la momentul respectiv nu a fost aleasă în echipele finale ale chefilor. Acum se reîntoarce cu forțe proaspete, iar determinarea ei l-a convins pe Florin Dumitrescu că are atuurile unui ucenic valoros, atuuri ce i-ar putea asigura câștigul în această competiție culinară. Domeniul gastronomic a început să o atragă din perioada în care a lucrat ca ospătar și a început să cocheteze cu gătitul, fiind curioasă de tehnica și secretele bucătarilor din restaurant. Deși este foarte glumeață, singura doamnă din echipa albastră este un concurent organizat și serios care nu uită că dragostea este ingredientul ce nu trebuie să lipsească din nicio farfurie.

  1. Robert Csaba Hajdu- are 30 de ani și este bucătar în Anglia

Pasiunea lui Robert pentru gastronomie este o moștenire de familie, bunica și tatăl concurentului fiind cei care l-au inspirat să aleagă acest domeniu. A început să gătească la hanul mătușii din Budapesta, după care și-a încercat norocul în Statele Unite ale Americii și a avut șansa de a descoperi secretele unor bucătari extraordinari în Marea Britanie. Pas cu pas, Robert a trecut prin toate etapele, de la bucătar de linie, la sous chef în restaurante cu stele Michelin, astfel încât experiența sa gastronomică este incontestabilă. Își dorește să câștige alături de Florin Dumitrescu, cheful său preferat, ca pe mai departe să inspire și să educe generația nouă de bucătari.

  1. Julius Ponce Gutierrez- are 34 de ani și este chef în București

Julius nu este o figură nouă în acest concurs, căci în cel de-al patrulea sezon filipinezul a reușit să cucerească inimile telespectatorilor prin energia pe care a adus-o în platoul “Chefi la cuțite”. Deși nu a ajuns atunci în echipele finale, în sezonul 5 i-a demonstrat lui chef Florin că merită să facă parte din echipa sa. Julius a ajuns în România acum 9 ani și a lucrat alături de Cătălin Scărlătescu într-un restaurant din București, fiind specializat în sushi. Pas cu pas a învâțat și limba română și a ajuns să se obișnuiască cu gustul sarmalelor și al jumărilor, două dintre preparatele sale preferate. În prezent este chef bucătar, iar experiența sa vastă l-ar putea ajuta să ajungă cât mai departe în concurs. Dacă ar câștiga marele premiu, Julius și-ar dori să își aducă cei doi copii în țară, care acum studiază în Filipine.

  1. Victor Ioniță- are 36 de ani și este bucătar

Victor face parte dintr-un club de bikeri, dar își găsește timp și pentru cealaltă pasiune a sa, bucătăria. A urmat cursurile unei școli de specialitate și a început să lucreze în Florența, ca mai apoi să își împartă timpul între bucătăria unui restaurant din Ploiești și cea a unui local din Vama Veche. Pas cu pas, Victor a ajuns să fie sous chef într-un restaurant din Scoția, unde pregătea bucate pentru invitații de la castel. A gătit pentru Regele Spaniei și alte personalități extrem de importante, iar perseverența și seriozitatea cu care tratează gastronomia sunt două caracteristici vitale ce l-ar putea ajuta în această competiție.

  1. Gabriel Mocanu- are 25 de ani și este bucătar

Gabriel este unul dintre cei mai tineri concurenți din competiție, însă cu toate acestea are o experiență de 7 ani în bucătărie. A fost atras de la bun început de gastronomie, motiv pentru care a urmat un liceu de specialitate în Roma. În prezent, este sous chef într-un restaurant din Munchen, dar a cunoscut și secretele rețetelor italienești deoarece a crescut și și-a petrecut cea mai mare parte din adolescență în Roma. Gabriel a întâmpinat multe momente dificile de-a lungul timpului, pentru că fiecare oportunitate a fost dublată de provocări imense, dar acest lucru nu l-a oprit. Domeniul culinar l-a făcut să întâlnească și marea dragoste, iar iubita sa îi împărtășește aceeași pasiune. Împreună, cei doi au organizat o serie de eveniment la un castel din Polonia, undeGabriel a avut șansa să gătească pentru personalități de la Hollywood, Google, sau pentru artiști renumiți. Este un fan al emisiunii încă de la prima difuzare, iar în sezonul de poveste „Chefi la cuțite” a venit să își testeze limitele, dar să și câștige.

Șase concurenți, șase povesti impresionante de viață! Ei sunt bucătarii VERZI ai lui chef Sorin Bontea! "Ei oricum ... Bucătarii lui Scărlătescu vor defila în echipa galbenă! Poveștile concurenților aleși pe sprânceană de chef Cătălin...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Câte ore lucrează Luca Zvaleni într-un restaurant cu trei stele Michelin la Monaco. Ce a dezvăluit câștigătorul Chefi la cuțite
Câte ore lucrează Luca Zvaleni într-un restaurant cu trei stele Michelin la Monaco. Ce a dezvăluit...
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la admiratori de Crăciun. Copiii Familiei Regale urmează un protocol strict
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la... Catine.ro
Mesajul emoționant al lui Chef Ștefan Popescu pentru fiul său cel mare cu ocazia zilei onomastice. Cât de bine seamănă cei doi
Mesajul emoționant al lui Chef Ștefan Popescu pentru fiul său cel mare cu ocazia zilei onomastice. Cât de bine...
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile”
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile” Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei Giurgiu | VIDEO
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei... Libertatea.ro
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a susţinut”
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a... AntenaSport
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima imagine cu bebelușul: „Raza mea de soare”
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima... Elle
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la... Spynews.ro
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară HelloTaste.ro
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți Antena3.ro
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el useit
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume Jurnalul
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit Kudika
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga Justiție! «Aseară la ora 20...»
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga... Redactia.ro
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit Observator
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard MediCOOL
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot ProSport
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar CanCan
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii DeParinti
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind... ZUTV
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase... UseIT
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x