Căutare Live

Surpriză de proporții în ultima probă de bootcamp, la „Chefi la cuțite”! Ce a gătit unul dintre concurenți

În ediția 26 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în etapa a treia de bootcamp au trecut prin tenisuni uriașe, în încercarea lor de-a prinde un loc într-una dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După ce au gătit o salată de fructe sau un meniu pentru un zbor la Economy class, concurenții rămași în bootcampul emisiunii „Chefi la cuțite” au pregătit o farfurie demnă de Business class!

Proba a fost una dificilă și emoțiile au fost uriașe, așa că, în mod inevitabil, și greșelile s-au ținut lanț. Acesta a fost și momentul în care unul dintre bucătarii rămași în ultima etapă de bootcamp la „Chefi la cuțite” și-a „îngropat” peștele în farfurie!

citește și: Nu mai există culori pentru echipele „Chefi la cuțite”! Ce surpriză a pregătit Gina Pistol: „Buline?!”

citește și: Scandal la „Chefi la cuțite”! Zannidache Hubert Edmond, certat de una dintre concurentele din bootcamp

Cum a arătat farfuria concurentului și ce glume au făcut Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre asta?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Scandal la „Chefi la cuțite”! Zannidache Hubert Edmond, certat de una dintre concurentele din bootcamp... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri