Antena Căutare

Surpriză la masa degustătorilor! ”E groasă! Ăștia știu totul despre mâncare, sunt prieteni ai bucătarilor!” Chefii, puși în dificultate

Bucătărie internațională este tema primei probe din cea de-a treia confruntare a echipelor. Dar stați, că asta nu e tot! Cei care vor sta la masa juriului sunt oameni extrem de pretențioși, care știu să facă exact diferență între gusturi, aspect și combinații de ingrediente.

Bucătărie internațională este tema primei probe din cea de-a treia confruntare a echipelor. Dar stați, că asta nu e tot! Cei care vor sta la masa juriului sunt oameni extrem de pretențioși, care știu să facă exact diferență între gusturi, aspect și combinații de ingrediente.

Degustătorii acestei prime probe sunt somelieri. ”Somalierii sunt cei mai buni prieteni ai bucătarilor, care reușesc să facă o asociere corectă între mâncare și vin. Ne depășesc cu mult pretențiile”, explică chef Dumitrescu.

Dar să revenim la bucătăria internațională, căci e rost de întrebări multe. Avem așa: Republica insulelor Marshall, Burundi și Tuvalu. Dacă e să-i dăm crezare lui chef Florin, cică în ultima s-a inventat telemeaua de vacă, în Burunci e ceva cu lochiorul de caise, iar în aia cu nume de ”Marshall” a fost ceva cu pasta de dinți. Eh, atâta istorie ne cam depășește.

Se face împărțeala. Cine, ce gătește?

Chef Dumitrescu, boicotat de celelalte echipe? ”Ți-aș trage preșul de sub picioare, Florine, dar și-așa ești amărât!”... Bucătăria internațională, reală provocare pentru echipe. ”Acolo sunt triburi de canibali. Mă gândesc acum, oare să-l găt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x