Antena Căutare

Surpriza sezonului! Preparatul care i-a îngrozit pe chefi și l-a îmbolnăvit pe Scărlătescu: "N-am mai pomenit așa ceva! Fac pariu cu voi că e un concurent Asia Express"

Printre bucătarii prinși de focul pasiunii pentru gătit, o surpriză de nicăieri răsare sub forma unui preparat horror, pe masa chefilor. 

Printre bucătarii prinși de focul pasiunii pentru gătit, o surpriză de nicăieri răsare sub forma unui preparat horror, pe masa chefilor.

Degustările se țin lanț, iar așteptările în ceea ce privește preparatele de sub cloșuri sunt și ele ridicate, însă pe masa juraților își face apariția o farfurie care îi îngrozește:

,,N-am mai pomenit așa ceva! Fac pariu cu voi că e un concurent Asia Express! Cred că în spate sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu”. Balutul este inclus pentru prima oară în meniul,,Chefi la cuțite” de Minh Binh, concurenta vietnameză care a făcut spectacol în sezonul trecut.

Dacă lui chef Scărlătescu i se face rău, chef Bontea se vede nevoit să iasă din platou, fiind total terifiat de ce a găsit în farfurie: ,,Am mâncat gândaci, scorpioni, șarpe, dar preparatul acesta chiar nu-l pot mânca“.

Nici Gina Pistol nu a stat departe de această jurizare inedită: ,,Toți concurenții au mâncat aceste ouă, săracii, în "Asia Express". Și mulți dintre ei au vărsat pe traseu

Ionel Petrea, exemplul clar de luptător, care i-a răscolit pe chefi! A fost abandonat la naștere, iar întâlnirea cu mama... "Dar ce mâncare e, bă, frate, bă?!". Fernando a renunțat la Republica Dominicană, din dragoste, și gătește pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x