Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru cei trei chefi! Ce au găsit în farfuriile concurenților? „Nu am mai văzut în viața mea...”

După ce echipa verde a lui Bontea a câștigat prima probă a urmat un duel de zile mari în bucătărie! 

După ce echipa verde a lui Bontea a câștigat prima probă a urmat un duel de zile mari în bucătărie!

Dumitrescu și-a pus toată încrederea în echipa sa de jedi albaștri, în timp ce Scărlătescu s-a declarat ceva mai rezervat, fiindu-i teamă de „surprizele” ce au fost pregătite în bucătărie de către concurenții săi.

Pește în crustă de migdale cu piure de sparanghel, piept de rață în crustă aromată, mușchi de vită cu ciuperci asortate și multe alte rețete spectaculoase, asta au pregătit bucătarii.

Farfurie după farfurie, cei trei jurați au avut parte de surprize uriașe! Unii dintre concurenți s-au jucat extrem de frumos cu aromele, în timp ce alții au făcut spectacol prin culoare și decor.

Scărlătescu a declarat în timpul degustării că nu a mai văzut asemenea preparate și că într-adevăr sezonul cinci „Chefi la cuțite” se anunță a fi unul spectaculos.

Totuși, care este concurentul considerat a fi cel mai slab dintre toți? Urmărește galeria foto de mai sus ca să vezi câteva dintre farfuriile pregătite de concurenți!

Liviu Vârciu îl ceartă pe Scărlătescu! "Voi sunteţi echipa galbenă? N-am mâncat mai prost ca acum de când sunt eu!&... Situație șocantă la „Chefi la cuțite”! „Trebuie să plece din emisiune, altfel riscă să fie expulzat din România”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x