Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Surprize inedite și farfurii savuroase ce au transmis adevărate lecții de viață

 
+5 click pentru
galerie

Din ce în ce mai multe personaje surprinzătoare își fac apariția în noul sezon de poveste ,,Chefi la cuțite”, iar preparatele cu care aceștia speră să le cucerească papilele gustative celor mai duri jurați nu se lasă mai prejos.

Săptămâna aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au bucurat de farfurii cu un standard ridicat, pregătite de concurenți cu cele mai proaspete ingrediente din cămara Lidl. Dacă savoarea mâncărurilor a fost îndeajuns pentru a obține votul de încredere al juraților, și povestea fiecărui bucătar a reușit să impresioneze la fel de mult.

Doi nevăzători au demonstrat că pasiunea pentru gastronomie nu cunoaște limite, iar coastele de porc marinate în Cola și budinca din brânză de vaci cu banane i-au convins pe chefi  să acorde cuțitele mult râvnite.

 Miruna Bontea, invitată special de echipă pentru a-i face o surpriză tatălui său chiar de ziua lui de naștere a asigurat o jurizare extrem de emoționantă, iar desertul pregătit- lava cake cu dulceață, a demonstrat că în familia Bontea talentul culinar este omniprezent.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE