Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Surprize inedite și farfurii savuroase ce au transmis adevărate lecții de viață

 
+5 click pentru
galerie

Din ce în ce mai multe personaje surprinzătoare își fac apariția în noul sezon de poveste ,,Chefi la cuțite”, iar preparatele cu care aceștia speră să le cucerească papilele gustative celor mai duri jurați nu se lasă mai prejos.

Săptămâna aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au bucurat de farfurii cu un standard ridicat, pregătite de concurenți cu cele mai proaspete ingrediente din cămara Lidl. Dacă savoarea mâncărurilor a fost îndeajuns pentru a obține votul de încredere al juraților, și povestea fiecărui bucătar a reușit să impresioneze la fel de mult.

Doi nevăzători au demonstrat că pasiunea pentru gastronomie nu cunoaște limite, iar coastele de porc marinate în Cola și budinca din brânză de vaci cu banane i-au convins pe chefi  să acorde cuțitele mult râvnite.

 Miruna Bontea, invitată special de echipă pentru a-i face o surpriză tatălui său chiar de ziua lui de naștere a asigurat o jurizare extrem de emoționantă, iar desertul pregătit- lava cake cu dulceață, a demonstrat că în familia Bontea talentul culinar este omniprezent.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe