Chefi la cuțite

Sezon Special | PREMIERA 30 aprilie | 20.00

Tema liberă, ultima provocare culinare pe echipe la ”Chefi la cuțite”

 
+6 click pentru
galerie

Sâptămâna aceasta, show-ul ”Chefi la cuțite” și-a ales semifinaliștii pentru cel de-al șaselea sezon, însă nu înainte ca bucătarii rămași în competiție să demonstreze încă o dată de ce merită să fie în această competiție.

În ultima confruntare pe echipe, creativitatea a fost la mare înălțime, căci echipele nu au mai fost constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci au pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care au avut-o.

Astfel, din multitudinea de preparate de un standard înalt din cămară, asigurate de Lidl, bucătarii le-au ales fix pe cele care au putut fi cel mai bine puse în valoare într-un preparat excepțional. Cărnuri fragede, produse lactate de cea mai bună calitate, fructe și legume proaspete și condimente exotice, toate le-au stat la dispoziție concurenților în ultima provocare culinară a confruntărilor pe echipe.

Fără o temă impusă, proba a fost un test al ingeniozității, al tehnicii și al rapiditații, iar preparatele semnătură ale celor trei trupe de bucătari au demonstrat că poți face spectacol atât cu o rețetă dulce, cât și cu un main course.

Dacă echipa galbenă a dorit să impresioneze cu un surf and turf, un fel principal ce combină fructele de mare și carnea roșie, iar echipa albastră a mizat pe o rețetă asiatică cu savoare exotică, cei din echipa roșie au ales să pregătească un desert savuros răcoritor, o plăcintă pe bază de mere și nectarine cu sos de caramel.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe