Antena Căutare

Tigaia folosită de concurenții Chefi la cuțite poate să fie a ta! Răspunde la o întrebare și intră în concurs!

Emisiunea „Chefi la cuțite” aduce în fiecare săptămână un super concurs culinar, cu premii speciale pentru cei pasionați de bucătărie! Trebuie doar să răspunzi la o întrebare și surpriza poate să fie a ta! Intră și tu în competiție!

Emisiunea „Chefi la cuțite” aduce în fiecare săptămână un super concurs culinar, cu premii speciale pentru cei pasionați de bucătărie! Trebuie doar să răspunzi la o întrebare și surpriza poate să fie a ta! Intră și tu în competiție!

Dacă vrei să te simți precum un concurent al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci cu siguranță trebuie să încerci tigăile din gama Regis Stone!

Concursul începe pe 28.04.2019 la ora 21:00 și se termină pe 03.06.2019, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Cum ai stricat iremediabil un preparat din cauza tigăii în care l-ai gătit?”.

Răspunde la întrebarea noastră și cel mai „savuros” răspuns va fi premiat cu o tigaie grill REGIS STONE COPPER GRIDDLE PAN, tigaia pe care o folosesc concurenții emisiunii „Chefi la cuțite”! Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Orice bucătar sau pasionat de bucătărie știe că reușita unui preparat nu depinde doar de prospețimea ingredientelor alese, ci și de modul de preparare! Dacă vrei să transformi experiența de gătit într-o adevărată joacă de copil, atunci cu siguranță trebuie să-ți dotezi bucătăria cu o super tigaie Regis Stone Copper Griddle Pan!

Aceasta are un triplu strat special, antiaderent, ce permite nu doar încălzirea rapidă, ci și o protecție deosebită la temperaturile înalte. Poți găti fripturi delicioase sau garnituri sănătoase, fără să fie nevoie să folosești ulei de loc! Doar cu o astfel de tigaie poți să experimentezi gătitul la nivel de cinci stele, fiindcă alimentele tale își păstrează forma, culoarea și substanțele nutritive, pentru ca tu să poți savura o mâncare sănătoasă, gustoasă și extrem de sănătoasă.

În plus, un alt avantaj este faptul că vei scăpa de banii dați pe produsele de curățat și de chinul de-a elimina petele și urmele de arsură.

Mai mult decât atât, tigaia Regis Stone Copper Griddle Pan are baza din oțel inoxidabil, carcasa din aluminiu forjat și un strat din particule de piatră și cupru ultrarezistent la zgârieturi, elemente ce îți garantează că produsul oferă o calitate superioară față de produsele ceramice!

Poți găti orice rețetă, oricât de îndrăzneață, căci reușita este garantată! Intră în competiție și ai șansa să te alegi cu un premiu pe măsură!

MULT SUCCES TUTUROR!

Familia Observator jurizează în primul battle al sezonului special Chefi la cuțite... Chefi la cuțite. Battle 1. Regulile sezonului, surprinzătoare pentru cei trei chefi: Va fi pe viață și pe moarte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x