Antena Căutare

”Tinerețe în farfurie”! Scărlătescu, impresionat de clătitele preparate de o adolescentă! Nu rata PREMIERA „Chefi la cuțite”, astăzi, de la 20:00!

Sezonul patru al show-ului „Chefi la cuțite” reunește talente fragede care sunt convinse că îi pot impresiona pe cei mai obiectivi chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. 

Sezonul patru al show-ului „Chefi la cuțite” reunește talente fragede care sunt convinse că îi pot impresiona pe cei mai obiectivi chefi, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Mica bucătăreasă Năstase Tania a venit în cadrul emisiunii pentru a demonstra că sportul și gătitul au un punct comun. Aceasta a început să practice gimnastica de la vârsta de patru ani, dar pasiunea pentru gastronomie moștenită de la mama sa, bucătăreasă, și-a cultivat-o prin nenumărate încercări la masa de lucru.

Cu o coafură ce îi caracterizează personalitatea jucăușă, Tania speră ca porția de clătite cu mascarpone, sos de fructe de pădure și budincă de vanilie îl va impresiona pe fiecare dintre jurați. Chiar și pe Cătălin Scărlătescu, dușman declarat al acestui tip de desert!

Au spus ”DA” cu zâmbetul pe buze! Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol s-au căsătorit pe platoul ,,Chefi la cuțite”... Imagini de senzație! Cum a renunțat chef Scărlătescu la burlăcie! Bontea și Dumitrescu au fost nași la cea mai așteptată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x