Antena Căutare

Toată gospodinele fac greşeala asta, fără să îşi dea seama! De ce cartofii NU trebuie reîncălziţi niciodată

Mâncarea de bază a oamenilor de pe întreaga planetă sunt cartofii, motiv pentru care specialiştii trag un semnal de alarmă! Aceştia nu trebuie reîncălziţi niciodată, conform unui studiu recent

Mâncarea de bază a oamenilor de pe întreaga planetă sunt cartofii, motiv pentru care specialiştii trag un semnal de alarmă! Aceştia nu trebuie reîncălziţi niciodată, conform unui studiu recent

Conform The Sun, modul în care păstrezi cartofii după ce i-ai gătit este cel mai important. Dacă îi ţii la temperatura camerei cel mai probabil se va dezvolta o bacterie numită Clostridium botulinum, bacteria care cauzează botulism. Nici măcar reîncălzirea cartofilor, la cuptorul cu microunde sau la unul pe gaz, nu va omorî bacteriile.
Articolul continuă după reclamă
Recomandarea experţilor este răcirea acestora şi depozitarea lor la frigider.
Studiul a fost realizat de Agenţia pentru standardele alimentelor şi Consiliului privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare.
Ce se mănâncă la micul dejun în alte ţări ! Galerie foto cu preparatele puse în farfurie în toate colţurile lumii!... GALERIE FOTO! Gina Pistol, sexy în bucătărie. Care este secretul dintre frumoasa blondă și preparatele alese de la ”Chef...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Un 2025 de excepție! Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 10 ianuarie 2025. Prin ce probe au trecut concurenții la Power Couple România
Super Neatza, 10 ianuarie 2025. Prin ce probe au trecut concurenții la Power Couple România Vineri, 10.01.2025, 10:32
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x