La doar 21 de ani, Bogdan Vandici este cel mai tânăr câștigător al unui trofeu “Chefi la cuțite”. Sezonul al cincilea, denumit de poveste, i-a adus concurentului din echipa albastră, coordonată de chef Florin Dumitrescu, marele premiu de 30.000 de euro, recunoaștere, dar și fericire și momente pe care nu le va uita niciodată.
Pașii care l-au condus pe Bogdan spre bucătărie, dar și spre marele trofeu au fost “pasiunea, talentul, ambiția și respectul”. Încă din jurizările pe nevăzute, Bogdan a reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu farfuria sa, o rețetă dulce de Pavlova, ce a avut un plating reinterpretat.
Gustul spectaculos și aspectul impecabil al farfuriei au fost apreciate de fiecare dintre jurați, iar după ce cloșurile au dezvăluit trei cuțite binemeritate din partea lor, chef Scărlătescu a ținut să mai adauge ceva: “Este cel mai bun desert pe care l-am primit până în ziua asta. Combinația de gusturi e…explozivă!”.
Deși nu a vrut să vorbească foarte mult despre planurile sale de viitor, limitându-se în a spune că va continua să studieze, la întrebarea "ce sfat ai pentru oamenii talentați care vor să participe în sezonul 6?", tânărul de 21 de ani a răspuns franc: "În acest sezon am reușit să ridicăm standardul de gătit la un nivel destul de înalt, deci vă sfătuiesc să încercați măcar o doză de “Chefi la cuțite” și veți fi mai încântați decât aș putea să exprim eu în cuvinte."