Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Tradiționalul românesc în fața juraților „Chefi la cuțite”. Luni, de la 20.00, la Antena 1

 
+6 click pentru
galerie

Cătălina Niculai și Ioan Larionesi sunt rude și, pe lângă faptul că îi unește pasiunea pentru gătit, amândoi preferă rețetele simple, autentice. Diversitatea de arome și influențe a bucătăriei românești păstrează un gust unic pe care cei doi concurenți vor încerca să-l transpună în fiecare dintre farfurii.

Cei doi concurenți din Sângeorz-Băi vor împărtăși entuziasmul de la bancul de lucru cu Miclea Ioan Romulus, ce este și el un bun cunoscător al preparatelor tradiționale. Îmbrăcați în port popular, cei trei concurenți se vor evidenția prin specificul caracteristic fiecărei zone și vor încerca să-i impresioneze pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu un gust al mâncării ,,ca la mama acasă”.

Cloșurile vor ascunde preparate precum momițe de vițel pe pat de mămăliguță sau ciorbă de miel cu gușită de mațe și tarhon ce concurează în lupta ,,la cuțite” ale acestui sezon. Dacă tradiția a luat locul inovației în acest sezon și dacă o degustare cu amprentă românească este de ajuns pentru a merge mai departe în competiție, telespectatorii Antena 1 pot vedea în ediția de luni.

Tot atunci, în fața chefilor își va face apariția prima concurentă transgender din competiție, ce va dezvălui o poveste de viață impresionantă. Foarte încrezătoare în abilitățile sale culinare, Alexa Valianatos le va pregăti celor trei jurați o farfurie complexă, dornică să demonstreze că talentul nu trebuie să țină cont de gen, culoare, sau orientare.

Dacă tradiționalul românesc va respecta savoarea rețetelor cunoscute de cei trei chefi, dar și restul farfuriilor ce își vor găsi locul în etapa următoare a jurizărilor pe nevăzute, toate luni la Antena 1 de la 20.00!      

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe