Antena Căutare

Traficant de stupefiante, redescoperit în tainele bucătăriei! Chef Bontea vede în el un posibil câștigător

”Băi, cât de nebun să fii să vii cu salată de fasole în farfurie?”, a fost întrebarea alături de care Cristian Sorin Podosu a primit mult doritul cuțit la preselecții.

”Băi, cât de nebun să fii să vii cu salată de fasole în farfurie?”, a fost întrebarea alături de care Cristian Sorin Podosu a primit mult doritul cuțit la preselecții.

Are 28 de ani și vrea să câștige titlul de cel mai bun bucătar. E pe drumul cel bun, asta pentru că chef Sorin Bontea l-a ales, în etapa probelor eliminatorii, să facă parte din echipa sa.

Povestea lui de viața pare un scenariu de film. Până să ajungă să studieze arta bucătăriei a avut o condamnare pentru trafic de stupefiante. O decepție în dragoste avea să declanșeze iadul pentru el. Și-a revenit cu greu, iar după îndelungi experiențe urâte, bucătăria i-a adus liniștea.

Cristian, ne vedem la Confruntări!

Concurentul care l-a făcut pe Scărlătescu să lăcrimeze a ajuns în echipă la Bontea! Bogdan Neacșu și-a descoperit pasiun... După ce le-a dat foc chefilor la preselecții, Cristian Florin Voicu și-a luat piperul și a poposit direct în echipa lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x