Antena Căutare

"Trebuie să-l impresionez pe Scărlătescu!" Panică în cea de-a doua etapă de la Bootcamp: Salata, tema probei care a dat mari bătăi de cap

Bucătarii rămași în joc trebuie să demonstreze că merită o tunică și că sunt suficient de talentați pentru a face parte din cele trei echipe finale ale chefilor. Astfel, cei 60 aleși după prima probă au primit drept sarcină să prepare o salată, pornind de la un singur ingredient, diferit pentru fiecare.

Bucătarii rămași în joc trebuie să demonstreze că merită o tunică și că sunt suficient de talentați pentru a face parte din cele trei echipe finale ale chefilor.

Astfel, cei 60 aleși după prima probă au primit drept sarcină să prepare o salată, pornind de la un singur ingredient, diferit pentru fiecare.

Cei trei chefi sunt încrezători că pot alege cei mai buni ucenici, alături de care să își croiască drum către titlu sezonului 5. 18 locuri, trei echipe, trei chefi, trei culori, un singur învingător la finalul sezonului de poveste!

”Chefii au fețe de călăi. Ne torturează!” Emoție, stes, speranțe și eliminări: ”Cine și-a auzit numele rămâne pe loc, ce... Emoții uriașe pentru un concurent care luptă să intre în una dintre echipele Chefilor! A aflat că va deveni tătic: ”Acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x