Antena Căutare

Trei, Doamne, și toți trei! Mihai Ciprian Necula, Andrei Olteanu şi Silvian Hârâiala sunt pregătiți de marea finală "Chefi la Cuțite" și își aleg ajutoarele

Bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica şi creativitatea are cele mai mari şanse să câştige, însă drumul către marele premiu este presărat cu provocări şi situaţii tensionate.

Acestea fiind spuse, dăm startul celei de-a patra finale ”Chefi la cuțite”. Cărțile s-au făcut, iar echipele rămase în joc sunt cea verde, cu un singur reprezentant, Andrei Olteanu, și cea portocalie, în dublă reprezentare, cu Mihai Ciprian Necula şi Silvian Hârâiala.

Așadar, bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica şi creativitatea are cele mai mari şanse să câştige, însă drumul către marele premiu nu e deloc simplu.

Sunt trei etape cărora finaliștii vor fi nevoiți să le facă față la cele mai înalte standarde. Fiecare trebuie să pregătească un meniu complet, cu starter, main course și desert.

Vor avea și ajutoare, căci fiecare finalist are libertatea de a alege din foștii concurenți pe cei cu care vor să facă echipă.

Au fost la un singur pas de a intra în marea finală, dar au părăsit concursul cu zâmbetul pe buze! Interviuri exclusive ... A început prima probă! Tensiunea atinge cote maxime în bucătărie: ”Băieții lui Hârâială nu făceau nimic. Săracul, nu-și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x