Antena Căutare

Ultima bătălie pe echipe la capătul căreia aflăm cei din urmă finaliști! Să înceapă show-ul deliciilor culinare!

Surorile Crudu, Daniela şi Ana, revin în bucãtãria Chefi la cuţite, de data aceasta în sezonul dedicat familiilor. Ele se vor confrunta cu echipa lui chef Dumitrescu împreună cu doamnele din Dămăroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa

Surorile Crudu, Daniela şi Ana, revin în bucãtãria Chefi la cuţite, de data aceasta în sezonul dedicat familiilor. Ele se vor confrunta cu echipa lui chef Dumitrescu cu doamnele din Dămăroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa.

Pare amuzant, dar va fi pe viață și pe moarte. Trei echipe se luptă pentru un loc în finală.

Cele trei echipe, chef Scãrlãtescu împreunã cu familia Crudu, chef Dumitrescu împreunã cu doamnele din Dãmãroaia şi Chef Bontea cu oltenii lui din Şopârliţa vor fi jurizate de cãtre marea familie Neatza.

„Cei care degustã astãzi sunt o familie mare şi destul de veche, celebrã. Este familia Neatza cu Rãzvan şi Dani!”, le va mãrturisi Gina celor trei echipe, spre marea bucurie a Danielei Crudu. „Îi cunosc destul de bine. Am prezentat meteo trei ani la ei. Am stat lângã Vlãduţ, ştiu ce le place şi ce nu le place!”, va dezvãlui Daniela Crudu. Şi chef Dumitrescu se va declara surprins: „E un juriu pretenţios pentru ce vreau eu sã fac, dar mizez pe faptul cã toţi suntem români”.

CONCURS! Câștigă o tigaie cu efect de piatră încinsă cu care să faci spectacol în bucătărie! Ce trebuie să faci... Mamaia Didina se blochează printre ustensilele din bucătăria Chefi la cutite e scoasă din belea cu o glumă: „Primare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x