Antena Căutare

Un alt concurent pleacă acasă! Aceștia sunt bucătarii care merg în semifinala „Chefi la cuțite”!

După ce la prima probă echipa portocalie a înregistrat o victorie nimicitoare, echipa mov și cea verde au declarat război! Miza este uriașă!

După ce la prima probă echipa portocalie a înregistrat o victorie nimicitoare, echipa mov și cea verde au declarat război! Miza este uriașă!

Echipa verde a lui Bontea a intrat la duel cu echipa mov a lui Scărlătescu, având ca unică miză păstrarea unui loc în semifinală.

Orice greșeală este taxată crunt și cel mai slab preparat își trimite bucătarul acasă, luându-i astfel șansa de a ajunge în semifinale.

Bontea și Scărlătescu au stat cu sufletul la gură, fiindcă nimeni nu mai vrea să piardă un concurent. La capătul celălalt, Dumitrescu este fericit că are oamenii salvați.

Preparat după preparat, chefii au degustat și au votat.

Totuși, deznodământul este inevitabil și unul dintre bucătari trebuie să părăsească bucătăria în această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Din păcate, Bontea pierde un om de bază: Bartisch Monica!

Ultima probă de dinainte de semifinale! Concurenții au parte de o surpriză uriașă! Ce trebuie să gătească?... Audiențe spectaculoase, aseară, la „Chefi la cuțite”! Echipa verde a mai pierdut un concurent: Numele semifinaliștilor s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x