Antena Căutare

Un nou record de audiență pentru cel mai iubit show culinar. Amalia Bellantoni părăsește Chefi la cuțite

Ediția de luni seară a adus un nou record de audiență pentru emisiunea Chefi la cuțite: show-ul a înregistrat cea mai bună audiență la nivelul publicului comercial, de la lansarea sezonului 7.

Un nou record de audiență pentru cel mai iubit show culinar. Amalia Bellantoni părăsește Chefi la cuțite Galerie
Amalia Bellantoni a fost eliminată de la Chefi la cuțite

29,3 procente din cota de piață și 10,5 puncte de rating a obținut în medie, pe publicul comercial, emisiunea de la Antena 1, ce a fost urmată, pe locul secund, de Pro Tv, cu doar 8.7 puncte de rating și 24,2% cota de piață.

În intervalul orar în care a fost difuzată, 20.00-23.47, emisiunea Chefi la cuțite a fost alegerea celor mai mulți români, astfel că show-ul a fost lider de piață pe toate categoriile de public. La orașe, Antena 1 a condus cu o medie de 9,4 puncte de rating și 21,1 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,2 puncte de rating și 16,3 % cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării Chefi la cuțite a fost lider cu o medie de 9,4 puncte de rating și 21 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,6 puncte de rating și 17% cota de piață.

În minutul de maximă audiență de la 21.17, cel mai iubit show culinar era urmărit de 2.220.000 de telespectatori, la nivel național.

Penultimul battle pe echipe a avut un rezultat neașteptat, motiv pentru care bucătari din toate cele trei echipe au intrat la duel. În vreme ce echipa albastră a intrat în formulă completă, chefii Bontea și Scărlătescu au fost nevoiți să trimită într-o nouă luptă doar jumătate din trupa pe care o coordonează. În urma unei probe cu o temă care i-a făcut pe concurenți să facă spectacol în farfurie, majoritatea au obținut un punctaj foarte mare, însă un singur dish nu s-a ridicat la nivelul celorlalte.

Un nou record de audiență pentru cel mai iubit show culinar. Amalia Bellantoni părăsește Chefi la cuțite

Amalia Bellantoni, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a părăsit astfel show-ul și a lăsat echipa albastră în doar trei bucătari, chiar la un pas de semifinală: ”Experiența Chefi la Cuțite a fost până în momentul de față cea mai intensă trăire după cele două nașteri! Emoții, suspans, lacrimi, tristețe, bucurie, pe scurt de la agonie la extaz! Mulțumesc celor care m-au susținut, dar și celor care se uitau la Chefi la Cutite doar pentru a vedea daca voi ieși din competiție ! Nu am vrut sa stârnesc nicio controversă, m-am bucurat de show asa cum s-au bucurat si colegii mei. Grazie a tutti!”.

Un nou record de audiență pentru cel mai iubit show culinar. Amalia Bellantoni părăsește Chefi la cuțite

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 9 decembrie 2019

Chefi la cuțite, degustarea preparatelor. Chefii, surprinși plăcut de gusturile din farfurii! Chef Dumitrescu: Are un gu... Numele semifinaliștilor sezonului 7 Chefi la cuțite, dezvăluit în această seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x