Antena Căutare

„Una, una, una, hai să vedem cum se termină povestea asta!”. Daaa, toate echipele au ajuns la duel! Chef Dumitrescu: "Măcar echipa mov să fie fericită"

Chefii își ascut, din nou, cuțitele!  Fetele din Echipa de Volei CSM București, degustătoarele serii, au decis că echipele sunt la egalitate, așa că însuși SUPERCHEFUL Sebok va decide cine merge la duel!

Chefii își ascut, din nou, cuțitele! Fetele din Echipa de Volei CSM București, degustătoarele serii, au decis că echipele sunt la egalitate, așa că însuși SUPERCHEFUL Sebok va decide cine merge la duel!

După prima probă toate echipele au intrat la duel! Echipa mov a fost cea mai fericită de verdict, iar Chef Scărlătescu s-a distrat pe cinste! I-a ironizat pe adversari, deși în timpul probei a fost singura care a trișat.

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN"! Demonstrează că și tu ai stofă de maestru în... Răsturnare de situaţie! Chef Henrik Sebok a salvat o echipă de la proba de duel! „Trei clementine întoarse și o lecție d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x