Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Unde-s trei, puterea a crescut și opt „clementine” s-au întors de la festinul regesc! Chef Dumitrescu: „Spuneți-mi Florin-Inimă-de-Leu! Cred că s-a declarat oficial că sunt regele Saint Jacques-ului"

 

A treia probă câștigată de „clementinele” lui Chef Dumitrescu, chiar dacă echipa a fost formată numai din trei oameni... Însă, astrele s-au aliniat perfect, iar creveții lui Dumitrescu au făcut ravagii printre furnizorii Casei Regale!

Furnizorii Casei Regale au ales preparatul echipei portocalii ca fiind cel mai bun! Chef Florin Dumitrescu şi cei trei concurenţi ai săi s-au impus în cea de-a șasea probă pe echipe.

 „Spuneți-mi Florin-Inimă-de-Leu!”, a glumit cheful cu echipa lui de învingători. Marele perdant al serii a fost Sorin Bontea, care a făcut „șnițele” de cochilii Saint Jacques. De altfel, nu mai e un secret că Dumitrescu e un as în prepararea fructelor de mare.

„Cred că s-a declarat oficial că sunt regele Saint Jacques-ului", a mai completat liderul portocaliilor

Felicitări, clementinelor!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe