Antena Căutare

Urlete și nervi întinși la maximum! Amedeo, luat la rost, din nou, de chef Scărlătescu: "Îl rupi! Băi, spatula, bă! Ce se întâmplă cu tine? Nu ştii ce e aia spatulă?"

Peştele le d mari bătăi de cap concurenţilor din echipa galbenă, dar mai ales lui Amedeo, care este la un pas de a face bucăţi peştele pe care trebuie să-l gătească.

Peştele le d mari bătăi de cap concurenţilor din echipa galbenă, dar mai ales lui Amedeo, care este la un pas de a face bucăţi peştele pe care trebuie să-l gătească.

Văzând ce se întâmplă, Scarlatescu face, din nou, o criză de nervi:

"Îl rupi! Băi, spatula, bă! Amedeo, ce se întâmplă cu tine? Nu ştii ce e aia spatulă? (...) Tu nu înţelegi româneşte? În ce limbă trebuie să vorbim?"

"Gata cu prietenia!". Nu s-a vărsat, dar a pornit scandalul! Sarea, motiv de ceartă între echipe: "Nu vre... Chef Cătălin Scărlătescu, criză de nervi! A aruncat cu prosopul într-o farfurie care trebuia pusă pe bandă: "Nu mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x