Antena Căutare

VĂ MULŢUMIM! Show-ul "Chefi la cuţite", RECORD absolut de audienţă

Chefii ne-au cucerit definitiv cu emisiunea de aseară. Şi nu doar pe noi, ci şi audienţele. Emisiunea Chefi la cuţite a adus la Antena 1 o medie de un milion jumatate de telespectatori şi vă mulţumim pentru asta.

Chefii ne-au cucerit definitiv cu emisiunea de aseară. Şi nu doar pe noi, ci şi audienţele. Emisiunea Chefi la cuţite a adus la Antena 1 o medie de un milion jumatate de telespectatori şi vă mulţumim pentru asta

În minutul de aur, cei trei chefi au înregistrat peste 16 puncte de rating şi mai bine de 37 la sută cota de piaţă, adică două milioane de curioşi în faţa televizorului. Condimentul principal al ediţiei de aseară a fost. trădarea.

Chef Scărlătescu n-a câştigat nici măcar o singură farfurie, după ce unii dintre bucătarii din echipa sa i-au ignorat indicaţiile. Surprinzător, eliminat a fost unul dintre cei mai buni concurenţi din echipa lui chef Bontea. Ca atare, au strălucit Florin Dumitrescu şi ucenicii săi din echipa gri.

Sexy Gina Pistol a lăsat totul la vedere! Rochia decupată a aprins imediat imaginația fanilor!... Îți plac micii cu muștar? Dar cârnații? Ce se întâmplă în corpul tău, la scurt timp după ce mănânci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x