Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Verde ca-n... Republica Dominicană! Instructor de salsa și fitness, Fernando e gata să dea savoare exotică echipei lui chef Bontea!

 
+2 click pentru
galerie

Fie că sunt bucătari experimentați, amatori, sau dornici să își testeze limitele în tensiunea unei competiții culinare profesioniste, cei 18 candidați la marele titlu al sezonului 5 Chefi la cuțite au în spate adevărate povești de viață.

Echipa verde este caracterizată de o energie pozitivă debordantă, iar chef Sorin Bontea este convins că alături de ei poate câștiga marele titlu al sezonului 5 „Chefi la cuțite”.

Fernando Polo, unul dintre cei aleși de chef Bontea să facă parte din echipa sa, are 38 de ani și este instructor de salsa și fitness.

De meserie instructor de salsa și fitness, Fernando este originar din Republica Dominicană. Tocmai de aceea, atuul său în acest concurs este savoarea exotică pe care o poate da preparatelor. Pentru el, bucătăria este o pasiune și în ciuda faptului că nu are o diplomă de bucătar își petrece foarte mult timp inventând cele mai savuroase rețete pentru soția sa româncă.

Fernando gătește de la 15 ani, iar pasiunea pentru gastronomie a dobândit-o de la mama sa, tocmai de aceea consideră că talentul moștenit este suficient pentru a condimenta această competiție. Energia sa debordantă i-a cucerit pe jurați încă din prima etapă a emisiunii, acolo unde a excelat cu o rețetă specific dominicană.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe