Antena Căutare

Victor Negoiță a pregătit cel mai dichisit preparat de la Chefi la Cuțite. Chefii au fost surprinși de farfuria primită

Victor Negoiță, bucătar, din Craiova, a venit la Chefi la Cuțite cu un preparat sofisticat, Crayfish cu macrou afumat și cocktail sauce.

Victor Negoiță a pregătit cel mai dichisit preparat de la Chefi la Cuțite. Chefii au fost surprinși de farfuria primită Galerie
Victor Negoiță a pregătit cel mai dichisit preparat de la Chefi la Cuțite

Victor Negoiță, bucătar, din Craiova, a venit la Chefi la Cuțite cu un preparat sofisticat, Crayfish cu macrou afumat și cocktail sauce.

Victor s-a născut pentru a fi bucătar. Nu s-ar mai vedea făcând nimic altceva în prezent și nu regretă că a încălcat cuvântul părinților și a urmat o școală de bucătari în loc de o facultate de Management, așa cum își doreau ei.

Primul lui job în domeniu a fost ca ajutor de bucătar. El consideră că aceia este perioadă când îți dai seama dacă îți place această meserie sau nu și mai ales atunci a fost perioada de șlefuire pentru Victor.

Victor speră ca preparatul sofisticat pe care l-a pregătit î această seară să fie pe placul juraților să să ajungă în etapa următoare, astfel demostrându-și încă o dată că a ales drumul cel bun și că are o carieră de succes.

Chefii au fost foarte încântați de preparat și le-a plăcut enorm, pentru că au lins absolut tot din farfurie și astfel, Victor s-a bucurat că l-a făcut mândru pe Florin Dumitrescu, fiind fostul lui practicant.

Deși la prima jurizare, Victor nu a primit decât un cuțit, Sorin Bontea i-a oferit un avantaj și l-a trecut în etapa următoare pentru că a văzut un potențial în el.

Am văzut și bărbați fericiți! Cum arată o zi din viața unui soț casnic? Adrian Gabor: „Soția mea este șeful în casă”... Panică la Chefi la cuțite! Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău în emisiune și a venit ambulanța: „Mamă, e groasă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x