Antena Căutare

VIDEO! Idealul de abdomen pentru chef Scărlătescu: Gina Pistol s-a filmat în ipostaze sexy: ”Cand ești dependent de abdomeno-selfie!”

Gina Pistol este seducătoare, iar pe lânga asta are un trup atât de bine lucrat, încât n-ai cum să nu te uiți cu admirație, indiferent de sex.

Gina Pistol este seducătoare, iar pe lânga asta are un trup atât de bine lucrat, încât n-ai cum să nu te uiți cu admirație, indiferent de sex.

Blondina care face furori la „Chefi la cuțite” are un corp de zeiță și o atitudine extrem de seducătoare, iar asta se vede cel mai bine în fotografiile pe care le postează.

De curând, frumoasa prezentatoare ”Chefi la cuțite” a făcut senzație, după ce a share-uit un clip filmat de o prietenă. Priviți!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Chefi la cuțite” și-a ales cele trei echipe: show-ul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public... Chef Scărlătescu, în ipostaze surprinzătoare alături de unele concurente de la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x