Alex Jhonson Alexander are 45 de ani şi vine din îndepărtata Grenada, Caraibe. A lucrat ca bucătar pe un vas de croazieră, aşa că este încrezător în talentul său
Nu are studii în domeniu, însă pasiunea pentru gătit l-au transformat într-un bucătar în adevăratul sens al cuvântului. În urmă cu câţiva ani i s-a oferit un loc de muncă pe un vas de croazieră şi aşa a început “nebunia” . Acolo a cunoscut-o pe soţia lui care este din România şi în urmă cu trei ani au decis să rămână aici.
“Pasiunea pentru gătit a început acasă pentru că îmi doream că cei mici să mănânce sănătos. Nu am studii în domeniu, nici nu cred că există scoala culinară la vremea respectivă, aşa că am început să învăţ să gătesc pe stradă. Îmi doresc să fiu bucătar profesionist”, spune Al.
În această seară pregăteşte cremă de sparanghel şi speră să ia cele trei cuţite. Va reuşi? Să vedem ce au de zis Chefii.
“Lipsesc grisinile, crutoanele, ceva. E doar o supă, puteai să-i mai adaugi ceva, o garnitură”, spune Chef Cătălin.
“E doar o supă, dar e una gustoasă. Mie mi-a plăcut”, l-a încurajat Chef Florin.
Chef Bontea l-a trimis mai departe oferindu-i al doilea cuţit.