George este bucătar chef la o cafenea-restaurant. Este o fire veselă şi nu are regrete.
A încercat tot ce se poate în tinereţea lui, de aceea şcoala nu prea l-a interesat. La 16 ani s-a angajat prima dată. Acolo a cunoscut-o pe cea cu care este şi acum lui şi de la 19 ani s-au căsătorit. Când a aflat că va fi tată s-a hotărât să-şi facă un viitor.
Când au văzut pregparatul chef Bontea nu s-a mai putut opri din râs: "Cred că e pui şi este umplut cu parmezan".
"Dincolo de uşă este un băieţaş supărat pe şeful lui bucătar. A zis stai aşa că mă duc eu la băieţii aia trei cu o farfurie minimalistă şi dacă trec de ăştia trei o să ajung unul dintre cei mai mari bucătari din Bucureşti", spune Chef Scărlătescu.
"Foarte minimalistă farfuria ta. Ideea nu e rea", de aceea i-a dat cuţitul lui. "Am căutat gustul şi l-am găsit când am descoperit oţetul balsamic", a spus chef Dumitrescu, dar nu i-a dat cuţitul lui. Chef Bontea l-a trimis în etapa următoare: "Poţi să faci mai mult!".