Antena Căutare

Vlad Maria a dezvăluit la „Chefi la cuțite” cum se face ciorba de leurdă, dar și cum arată o zi din viața unui maramureșean

Vlad Maria a venit din Săliștea de Sus, județul Maramureș, pentru a găti un preparat cu adevărat special!

Vlad Maria a dezvăluit la „Chefi la cuțite” cum se face ciorba de leurdă, dar și cum arată o zi din viața unui maramureșean
Vlad Maria la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vlad Maria a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a prezenta nu doar o rețetă tradițională de ciorbă de leurdă, ci și pentru a dezvălui mai multe despre magia zonei în care locuiește.

„Am venit să vă gătesc. Îmi place foarte mult viața la țară. În fiecare duminică merg și cânt la corul bisericii. Adevărul e că frumusețea Maramureșului nu se compară cu nimic altceva”, a mărturisit concurenta, îmbrăcată într-un superb costum tradițional.

citește și: Vlad Maria i-a uluit pe chefi cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”: „A avut misiuni în Irak și Afganistan”

Cu o super rețetă de ciorbă de leurdă, plantă cunoscută și ca usturoi de munte, Vlad Maria a sperat că va primit șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă din competiția „Chefi la cuțite”.

citește și: Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”

„Eu la biserică nu mă duc decât așa, cum mă vedeți. În garderoba noastră, ca femei, există peste zece sau cincispreze cămăși. Sunt destule fuste, sumne, și baticuri fără număr. Baticul din capul meu are peste o sută de ani”, a dezvăluit concurenta, extrem de mândră de faptul că se trage din Săliștea de Sus, județul Maramureș.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 15, oferită de chef Gabriel Toader... Vlad Maria i-a uluit pe chefi cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”: „A avut misiuni în Irak și Afganistan”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x