Antena Căutare

Zannidache, accidentare dureroasă la „Chefi la cuțite”! Ce a pățit concurentul

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când Zannidache Edmont Hubert din echipa lui Sorin Bontea s-a accidentat!

Zannidache, accidentare dureroasă la „Chefi la cuțite”! Ce a pățit concurentul
Zannidache Edmond Hubert, la „Chefi la cuțite”

Zannidache Edmond Hubert a fost inițial în echipa lui Florin Dumitrescu, dar fiindcă sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este plin de amulete și de strategii, juratul l-a trimis în echipa lui Sorin Bontea, la schimb cu Vlăduț Manoliu.

Zannidache Edmond Hubert s-a accidentat la Chefi la cuțite, sezonul 8

Au urmat apoi bătăliile pe echipe, dar și probele de gătit individual. Până acum ne-am despărțit de Romică Romașcu și de Coca Nicolae Eupsihie.

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe din competiție au avut de pregătit porții cât mai gustoase de amuse-bouche, adică aperitive cu adevărat senzaționale. Misiunea nu a fost una tocmai ușoară, iar emoțiile au fost uriașe.

La final, banda a început să meargă și voturile au curs, unul după altul, pentru echipa în dungi, condusă de Sorin Bontea.

Bucuria a fost atât de mare când victoria a fost mai mult decât evidentă, încât bucătarii s-au dezlănțuit cu toată forța! Acesta a fost și momentul în care Zannidache Edmond Hubert s-a accidentat, în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”. Tânărul a ajuns pe podea, spre marea surpriză a colegilor săi de echipă.

Cum s-a întâmplat totul? Află urmărind clipul video de mai sus din sezonul 8 al celui mai îndrăgit show culinar al momentului.

Echipa Tarom, juraţi în cea de-a patra confruntare Chefi la cuţite... Gina Pistol, mai sexy ca niciodată, la „Chefi la cuțite”! Reacția de milioane a lui Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x