Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Zarurile s-au aruncat și echipele s-au format! Bontea și-a făcut echipa verde cu care pleacă la bătălie!

Selecțiile pe nevăzute s-au terminat și cei trei chefi, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu și-au ales bucătarii alături de care vor porni la luptă ca rivali! Nu o să fie deloc simplu, dar fiecare se bazează pe calitățile concurenților din echipele proaspăt formate.

Selecțiile pe nevăzute s-au terminat și cei trei chefi, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu și-au ales bucătarii alături de care vor porni la luptă ca rivali! Nu o să fie deloc simplu, dar fiecare se bazează pe calitățile concurenților din echipele proaspăt formate.

Probele vor pune concurenții în situații dificile și unii dintre ei vor părăsi competiția. În goana după marele premiu vor rămâne doar cei mai buni dintre cei buni!

Iată mai jos care este echipa verde:

Chef Sorin Bontea

  • Ionuț Chirițoiu- are 25 de ani și este din București

Ionuț Chirițoiu este bucătar și tratează experiența „Chefi la cuțite” ca o provocare din care are ce învăța. Mărturisește că bucătăria l-a salvat și este locul unde își găsește liniștea. Și-a dorit să ajungă în echipa lui chef Bontea încă din jurizarea pe nevăzute, iar acum dorește să își testeze forțele și să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie! Uite aici povestea lui impresionantă: Viața bate filmul! Ionuț Chirițoiu a furat, a spart un magazin și a pierdut tot la jocurile de noroc!

  • Samir Fareș- are 32 de ani și este din București

Pasiunea pentru gastronomie a lui Samir este o moștenire de familie, pe care a șlefuit-o prin multă muncă și ambiție. Bucătăria este mediul în care se simte cel mai confortabil, de aceea speră că mediul ,,Chefi la Cuțite” îl va provoca să-și depășească limitele. Mărturisește că mâncarea savuroasă trebuie să fie făcută ,,cu suflet”. În cazul în care nu îți amintești de el, iată aici cum s-a prezentat la concurs: "Dă-le încolo de cuțite! Meriți tot respectul acestei țări!" Eroul român de la Londra le-a oferit chefilor un cadou impresionant

  • Ailinca Cosmin- are 29 de ani și este din București

Cosmin este pasionat de bucătărie și de rețetele alternative, visul lui este să își deschidă primul restaurant bio din România. Este fan declarat chef Bontea și crede că organizarea din bucătărie și atenția la detalii îl pot ajuta să ajungă cât mai aproape de marele premiu. Cosmin Ailincă se plimbă prin pădure pentru a găsi gusturi ieșite din comun și speră că experiența îl va ajuta să câștige!: ”99% din viață mi-o petrec în bucătărie. De asta și am fizicul ăsta de umbrelă închisă!”

  • Bartisch Monica- are 37 de ani și este din Brașov

Monica este bucătar de meserie și are o experiență de 21 de ani la bancul de lucru. Inspirată de tatăl său, care este lucrează în Germania în același domeniu, concurenta a mărturisit de la început că este fană declarată a lui chef Sorin Bontea. Are o poveste de viață impresionantă și este o luptătoare care își dorește ca sezonul 4 ,,Chefi la cuțite” să fie câștigat ,,de o doamnă ca ea”.

  • Ilieș Vasile Mirel- are 22 de ani și este din județul Timiș

Atitudinea relaxată și pozitivă a lui Mirel trădează că este la început de drum și a ajuns în competiție dorind să demonstreze că merită cuțitele primite la preselecții. La vârsta de 18 ani a avut de ales între școala de șoferi și cea culinară, iar ulterior a ajuns să fie ajutor de bucătar. A terminat arte plastice. Mirel a fost ținta chefilor în lupta cu pistoalele de apă! Concurentul n-a mai avut scăpare!

  • Olteanu Cristian Andrei- are 26 de ani și este din Tecuci

S-a apucat de gătit în Italia dintr-o coincidență, lucrează ca bucătar de patru ani și s-a înscris în competiția ,,Chefi la cuțite. Consideră că cel mai mult contează gustul unui preparat, căci pentru el bucătăria înseamnă savoare. Îți amintești când a venit la emisiune și a spus "Îmi place să fiu diferit, asta e clar"?

Video