Antena Căutare

Zeci de ouă, la o singură degustare la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit concurenții

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut o misiune extrem de grea, la degustarea farfuriilor din proba de duel!

Zeci de ouă, la o singură degustare la „Chefi la cuțite”! Ce au gătit concurenții Galerie
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Piloții de raliuri au decis, în ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, faptul că dintre toate farfuriile cu amuse-bouche, cea mai bună a fost cea pregătită de Sorin Bontea și echipa sa.

Astfel, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au trimis oamenii la duel, în speranța că la finalul acestei ediții nu vor avea un om eliminat din echipă.

Ce au gătit concurenții în ediția 30 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Frumoasa Gina Pistol le-a dat concurenților de la „Chefi la cuțite” sarcina de-a pregăti niște preparate în care oul trebuie pus cât mai bine în valoare, indiferent dacă este vorba despre un aperitiv sau un fel principal.

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

Fiecare concurent a încercat să pregătească o rețetă cât mai gustoasă și cât mai aspectuoasă, fiindcă cei care fac degustarea și jurizirea sunt Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Romică Romașcu, pus să aleagă dacă rămână la „Chefi la cuțite” sau nu! Ce decizie a luat

Banda a început să meargă și cei trei jurați din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au avut misiunea dificilă de-a degusta numeroase preparate...cu multe ouă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Tema care i-a redus la tăcere pe bucătarii de la „Chefi la cuțite”! Ce ingredient trebuie să folosească... Eliminare complet neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce concurent a pierdut Cătălin Scărlătescu: „Nu pot să cred”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x