Antena Căutare

Ana Bodea şi Valentin Butnaru vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a, vineri, 4 octombrie, de la ora 18.00

Protagonista serialului Lia – Soţia soţului meu şi prezentatorul Observator vor putea fi urmăriţi în ediția difuzată vineri, pe 4 septembrie, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Galerie
Protagonista serialului Lia – Soţia soţului meu şi prezentatorul Observator vor putea fi urmăriţi în ediția difuzată vineri, pe 4 septembrie, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. | A1

Valentin Butnaru și Ana Bodea vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul care le oferă adulților ocazia de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile. Protagonista serialului Lia – Soţia soţului meu şi prezentatorul Observator vor putea fi urmăriţi în ediția difuzată vineri, pe 4 septembrie, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ana Bodea și Valentin Butnaru, în platoul emisiunii Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?

În ediția de vineri, alături de Andrei Ștefănescu, gazda emisiunii, vor fi Valentin Butnaru și Ana Bodea, pe care experiența alături de cei mici i-a trecut printr-un carusel de emoții: „A fost un roller coaster emoțional, oricât de clișeic ar suna!

Cu toate că îl cunosc pe Andrei Ștefănescu de mulți ani, știam că nu are cum să ne sufle vreun răspuns sau să ne sprijine altfel decât emoțional, iar pe copii îi știam de la televizor, pentru că, de fiecare dată mai rămâneam să urmăresc emisiunea, după ce încheiam cu Observatorul.

Articolul continuă după reclamă

E captivantă. Cu toate că mă laud că sunt o wikipedia ambulantă, în sensul în care știu o sumedenie de informații din toate domeniile, care nu sunt neapărat utile, decât la vreo petrecere, ca să destindă atmosfera, felul în care ești transpus în banca de clasa a 5-a te aduce în situația în care ești cuprins de toate emoțiile din lume!”, mărturisește Valentin Butnaru.

La rândul ei, Ana Bodea dezvăluie că: „Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poți face este să ajuți. Mă bucur că echipa acestei emisiuni ne-a oferit șansa să ajutăm o tânără balerină, dar și să ne distrăm, totodată!”.

Cei doi concurează pentru Rebeca Marian, o tânără care se antrenează pentru balet chiar și de patru-cinci ori pe zi, de luni până vineri, iar duminica participă la antrenamente de gimnastică, la Bârlad.

De-a lungul anilor, Rebeca a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale, unde a câștigat mereu locul întâi. O zi din viața Rebecăi este o adevărată cursă contracronometru: se trezește la 6:00, la 7:10 pleacă spre școală, unde are ore până la 13:30.

După școală, se întoarce acasă pentru a mânca și, dacă timpul îi permite, rezolvă câteva teme. La ora 14:30, pleacă spre Iași, având cu ea manualele pentru a studia în mașină. La ora 16:00, ajunge în Iași, pentru a începe orele de balet. Rebeca termină antrenamentele la ora 20:30, apoi se urcă în mașină și pleacă spre casă, unde ajunge în jurul orei 22:00. Iar asta se repetă în fiecare zi, de luni până vineri.

Cum s-au descurcat cei doi în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, telespectatorii vor afla vineri, de la ora 18.00, într-o ediție specială, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, în cadrul quiz show-ului difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 octombrie 2024. George a câștigat suma de 3.500 de lei Marti, 01.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x