Antena Căutare

Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a”

În ediția Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a difuzată pe 9 octombrie, Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei, bani cu care cei doi concurenţi vor pleca în vacanţa mult visată, în Peru.

Galerie
În ediția Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a difuzată pe 9 octombrie, Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei, bani cu care cei doi concurenţi vor pleca în vacanţa mult visată, în Peru. | Antena 1

Cei doi concurenți, ea, medic ginecolog şi Vladimir, fiul ei, consultant fiscal, au răspuns corect la toate întrebările și au câștigat marele premiu pus la bătaie de emisiunea de la Antena 1.

Ce ar face Vladimir și Gabriela cu premiul câștigat la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a”

“Ce aș face cu banii dacă aș câștiga marele premiu? Dacă aș câștiga marele premiu, aș merge cu mama mea în Peru. De când eram mic, i-am promis mamei că o duc să viziteze Machu Picchu și, cu ocazia asta, cred că am putea face o vacanță împreună, atât eu cât și mama, acolo unde vrea ea să ajungă”, a mărturisit Vladimir, care, după participarea la emisiune, are ocazia de a vizita Peru alături de mama lui, pentru a-i îndeplini visul.

Citește și: Concurs „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?" | Regulamentul concursului | Cine sunt câștigătorii zilei

Articolul continuă după reclamă

Vladimir și Gabriela au venit în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul care le oferă adulților ocazia de a-și testa cunoștințele dobândite în clasele primare, alături de copii de clasa a V-a, dar şi să câştige sume considerabile, în ediția difuzată miercuri, pe 9 octombrie, la Antena 1.

De la profesori, învăţători, taximetrişti, bucătari sau doctori, cu toţii vor trebui să-şi răspundă la întrebarea Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?, în cadrul celui mai nou sezon al quiz show-ului difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x