Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Fructul oprit

SEZOANELE 1,2 (2018/2019)

Fructul oprit, sezonul 2, episodul 39. Ioan Popa este victima unei strategii diabolice, iar Adrian face un infarct

Lucrurile se complică grav în ultimele episoade ale serialului fenomen „Fructul oprit”. Ăn episodul 39, Ioan și Magda Popa trec prin momente cumplite din cauza unei strategii diabolice puse la cale de Bihter

Lucrurile se complică grav în ultimele episoade ale serialului fenomen „Fructul oprit”. Ăn episodul 39, Ioan și Magda Popa trec prin momente cumplite din cauza unei strategii diabolice puse la cale de Bihter.

Considerând-o pe Magda Popa vinovată pentru dispariția tatălui său, Bihter își țese cu atenție pânza răzbunării. Mama lui Ioan este răpită cu ajutorul Roxanei Baicu Popovici, care speră să-l recâștige pe Marius în momentul în care Magda îi va spune că renunță la dragostea lui.

Fructul oprit, sezonul 2, episodul 39. Magda Popa dispare fără urmă! Ioan își dă seama ce se întâmplă

Între timp Ioan își dă seama că este ceva necurat la mijloc și începe să investigheze dispariția mamei sale. Poliția este anunțată și totul ia o întorsătură dramatică pentru că în dispariția Magdei sunt implicate mai multe persoane importante, iar unele dintre acestea refuză să spună adevărul.

Fructul oprit, sezonul 2, episodul 39. Adevărul iese la iveală. Răpitorii Magdei Popa sunt dezvăluiți: „Mi-l dai și eu îți dau drumul”

În timp ce Sonia și Ana Caragea ajung la un acord în ceea ce privește data nunților, suspansul atinge cote alarmante în momentu în care răpită fiind, Magda Popa își dă seama că fiul său va fi otrăvit de către Bichter, care vrea să o facă să sufere.

Fructul oprit, sezonul 2, episodul 39. Ioan Popa este otrăvit: „Nuuuuu, copilul meu... Oprește-te”

În toată această nebunie generală, Sonia primește o informație prețioasă de la Adrian, cel care i-a fost aproape după clipele grele din primul sezon al serialului Fructul Oprit. Acesta îi transmite că este gata să-i spună în mâinile cui a ajuns Magda Popa și stabilesc o întâlnire.

Fructul oprit, sezonul 2, episodul 39. Sonia e la un pas să afle adevărul despre mama ei. Adrian face infarct!

Chiar în momentul în care se pregătea să-i dezvăluie totul, Adrian face un infarct, iar lucrurile se complică și mai mult în Fructul Oprit.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro