Antena Căutare

ATENŢIUNE, NAŢIUNE! Pepe face "GASHKA MARE" la Antena 1. Primele imagini din noul show al verii

Vara asta este despre DISTRACŢIE  iar PEPE şi a lui GASHKA MARE are grijă ca totul să meargă strună. Antena 1 se mută la Divertiland, unde îi invită pe toți telespectatorii la distracție, cu jocuri de vară, tobogane spectaculoase, piscine, fântâni arteziene și o mulțime de alte surprize. 

Vara asta este despre DISTRACŢIE iar PEPE şi a lui GASHKA MARE are grijă ca totul să meargă strună. Antena 1 se mută la Divertiland, unde îi invită pe toți telespectatorii la distracție, cu jocuri de vară, tobogane spectaculoase, piscine, fântâni arteziene și o mulțime de alte surprize.

Pepe va fi gazda perfectă pentru această emisiune care se va desfășura începând cu 31 iulie, de luni până vineri, de la ora 17.00, timp de două ore, iar pe toată durata show-ului DJ Arando
Marquez va contribui la crearea unei atmosfere incendiare alegând cea mai bună muzică

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

NU RATAŢI LUNI, 31 IULIE, PREMIERA EMISIUNII "GASHKA MARE", DE LA ORA 17:00, DOAR LA ANTENA 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x