Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Întâmplări memorabile la TV. Adelina Pestrițu era să leșine în direct de necaz: ”Mi s-a despicat toată rochia pe spate!”

Adelina Pestrițu povestește la ”Gashka mare” câteva faze neprevăzute care i s-au întâmplat în timpul unor emisuni TV live.

Adelina Pestrițu povestește la ”Gashka mare” câteva faze neprevăzute care i s-au întâmplat în timpul unor emisuni TV live. Bruneta a reușit să depășească momente cu adevărat penibile. De exemplu, o dată i s-a despicat toată rochia pe spate, dar cu toate acestea nu s-a pierdut cu firea și a transmis informațiile pe sticlă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Adelina Pestrițu este o femeie frumoasă, care a știut încă din adolescență ce vrea de la viață. Din punct de vedere profesional, bruneta este o persoană împlinită, chiar dacă a renunțat la televiziune.

Bruneta duce o viață lipsită de griji datorită activităâilor din online, cum ar fi promovarea unor servicii sau produse.

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Video