Antena Căutare

J. Balvin - ”Ginza” răsună în toate radiourile! Theo Rose, „ROZA” muzicii ușoare românești, a făcut super-show!

Theo Rose cântă la ”Gashka mare” melodia ”Ginza”, interpretată de J. Balvin, o piesă pe cât de cunoscută, pe atât de frumoasă!

Theo Rose cântă la ”Gashka mare” melodia ”Ginza”, interpretată de J. Balvin, o piesă pe cât de cunoscută, pe atât de frumoasă!

Distracția este la cele mai înalte cote când prin preajmă sunt Theo Rose și Dorian Popa. „ROZA” muzicii ușoare românești a făcut super-show cu ”Ginza”.

Adolescenta-minune a muzicii românești a devenit una dintre cele mai apreciate interprete de către noua generație. Calitățile sale vocale le-ați văzut doar la „Te cunosc de undeva!”. Cu forme de fotomodel și voce de înger, Theo a devenit una dintre cele mai iubile artiste din România!

La 16 ani era cunoscută în toată țara. Piesa sa „Diamonds&Pearls” adunase sute de mii de viualizări pe YouTube, iar micuța cu o voce incredibilă era deja vedetă. Cariera sa a luat o turnură extraordinară, iar Theo devenea una dintre cântărețele preferate ale celor mai tineri dintre români.

În scurt timp, notorietatea sa a crescut. Piesa „Pe bune” a fost un hit încă din momentul lansării, iar „Iarna în doi” a venit să confirme că Theo are toate calitățile pentru a deveni un star în toată regula.

Nicki Minaj, ne-ai ținut numai pe ringul de dans cu ”Pound the Alarm”! Fetili, cochetili, atenție: Dorian Popa a făcut s... Vremea chiar nu e de ”GASHKĂ” deloc! Imagini needitate și amuzante! Emisiunea înregistrată, ”sabotată” de o furtună!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x