Antena Căutare

Show fierbinte la „Gashka mare”! Abbi a încins gradele în termometre cu cea mai provocatoare piesă a verii! „Los Dos” te cucerește instant!

Cel mai tare show al verii promite să aducă nu numai clipe amuzante alături de vedetele tale preferate, dar și multe surprize fierbinți!

Cel mai tare show al verii promite să aducă nu numai clipe amuzante alături de vedetele tale preferate, dar și multe surprize fierbinți!

La fel a fost și când frumoasa Abbi și-a făcut apariția în platoul emisiunii! Cu o rochiță mulată și extrem de sexy, frumoasa cântăreață a făcut senzație cu piesa „Los Dos”!

Senzuală, delicată și extrem de atrăgătoare, artista a făcut show de zile mari!

Urmărește clipul video de mai sus ca să te convingi! Sau poți să savurezi momentul în care Dorian Popa a demonstrat că este expert la umflat baloane cu...posteriorul!

„Gashka mare” a dat startul distracției! Dorian Popa e maestru la umflat balonul cu...posteriorul!... Connect-R chiar a băgat mare! Show incendiar cu dansatoare una mai periculoasă decât alta, numai la „Gashka mare”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x