Antena Căutare

Vai, vai, vai, tensiunea crește, lupta „la cuțite” începe! Theo Rose și Dorian Popa, confruntare directă pusă la cale de Pepe

Pepe le-a pus la cale o provocare directă celor doi coprezentatori. Theo Rose și Dorian Popa. Cei doi artiști acceptă proba.

Pepe le-a pus la cale o provocare directă celor doi coprezentatori. Theo Rose și Dorian Popa. Cei doi artiști acceptă proba.

Antena 1 și-a făcut „Gashka mare“ pentru vara asta şi s-a mutat la Divertiland, unde i-a invitat pe toţi telespectatorii la distracţie, cu jocuri de vară, tobogane spectaculoase, piscine, fântâni arteziene şi o mulţime de alte surprize. Pepe e gazda perfectă pentru această emisiune, de luni până vineri, de la ora 17.00, timp de două ore.

Domnișoarelor și doamnelor, sus pe toc(uri)! Jean de la Craiova e un artist de „GASHKĂ” și vă cântă "Melodia fetelo... Dorian Popa încinge mercurul în termometre! Domnișoarelor și doamnelor, coprezentatorul de la GASHKA MARE a renunțat la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x