Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Bogdan și Daiana luptă la „Guess My Age” pentru visul de-a avea o casă! Ce surprize li se pregătesc?

Bogdan și logodnica sa, Daiana, au venit la emisiunea sa „Guess My Age-Ghicește vârsta” cu speranța că banii adunați îi vor ajuta să își ia o casă!

Bogdan și logodnica sa, Daiana, au venit la emisiunea sa „Guess My Age-Ghicește vârsta” cu speranța că banii adunați îi vor ajuta să își ia o casă!

Veniți tocmai de la Târgu-Jiu la emisiunea „Guess My Age-Ghicește vârsta”, aceștia stau momentan la părinții tinerei, dar speră că premiul câștigat la emisiune îi va ajuta să dea un avans de casă.

El este student la Conservator și este pasionat de cântat, iar Daiana are de gând să își încerce norocul la facultate în anul viitor.

Ce surprize li se pregătesc celor doi concurenți? Cât de mult îi vor ajuta pe Bogdan și pe Daiana intuiția, spiritul de observație, norocul, dar și noțiunile de cultură generală? Rămâne de văzut la emisiunea „Guess My Age”!

Mai multe despre concurenții de la „Guess My Age-Ghicește vârsta”:

Daiana Zupea și Bogdan Radu s-au cunoscut în urmă cu doi ani, însă ceva a început să se infiripe între ei în perioada examenului de bacalaureat. Locuiesc împreună la părinții ei, dar nu se gândesc neapărat la căsătorie, chiar dacă el a cerut-o deja de soție. Cu banii pe care speră să-i câștige la "Guess My Age - Ghicește vârsta" vor să plătească avansul pentru un apartament numai al lor.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv!