Antena Căutare

Concurenții sunt dn nou în dilemă: câți ani are balerina Raquel? Pare jună, dar oare chiar așa este?

Dan Negru îi provoacă pe Mirela Vaida, nea Mărin Barbu şi Fuego într-un concurs al intuiţiei şi-al spiritului de observaţie. Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje care le vor sta în faţă. Totul pentru 30 de mii de euro. Banii vor merge către Ariana, o fetiţă extrem de talentată la vioară, dar care e nevoită să participe la concursuri cu un instrument de împrumut.

Dan Negru îi provoacă pe Mirela Vaida, nea Mărin Barbu şi Fuego într-un concurs al intuiţiei şi-al spiritului de observaţie. Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje care le vor sta în faţă.

Concurenții sunt dn nou în dilemă: câți ani are balerina Raquel? Pare jună, dar oare chiar așa este?

Totul pentru 30 de mii de euro. Banii vor merge către Ariana, o fetiţă extrem de talentată la vioară, dar care e nevoită să participe la concursuri cu un instrument de împrumut.

Runda 2. Mirela Vaida, nea Mărin Barbu şi Fuego continuă arta ghicitului. Câți ani are CRBL?... „E barba lui, e părul lui și ochelarii-s tot ai lui!” Dar oare câți ani are Moș Crăciun? Mirela Vaida, Fuego și nea Mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x