Antena Căutare

Cuvintele CUTREMURĂTOARE rostite de Stela Popescu la ultima emisiune de divertisment la care a participat: „Noi cei care plecăm...”. Imagini NEDIFUZATE până acum!

Imagini-document în această seară la super-show-ul prezentat de Dan Negru. Guess My Age este ultima emisiune de divertisment la care a acceptat să participe regretata Stela Popescu. O lună mai târziu, celebra actriță trecea în neființă în mod șocant.

Pe 26 octombrie, data la care a fost înregistrată emisia din această seară, Stela Popescu arăta foarte bine și nimic nu anunța drama care urma să se petreacă. Marea doamnă a teatrului de revistă în România a fost la fel de efervescentă cum o cunoșteam cu toții, iar cuvintele sale rostite la finalul probei au căpătat astăzi rolul unui adevărat testament: „Mă bucur să văd oameni tineri și mă bucur că voi, cei care ne veși lua locul după ce VOM PLECA de aici sunteți frumoși și deștepți”, a spus Stela Popescu.

Mai mult, cea care a intrat în cartea de istorie a teatrului și cinematografului românesc, le-a împărtășit celor doi concurenți și câteva sfaturi despre cum să se mențină în formă: „Aveți grijă ce mâncați. Mâncați puțin și slab. O să trăiți mult, la fel ca mine”, au fost cuvintele Stelei Popescu.

”Dezastru! Sper să prindem runda a șasea!” Un indian cu ghinion. Suma de bani a scăzut considerabil... Stela Popescu pe scena Guess My Age. Concurenta a izbucnit în lacrimi: „Nu pot să cred. E ceva la care visam de-o viață”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x