Doamne, ce asemănare! Cât de bine seamă fiul lui Nicolae Furdui Iancu cu maestrul: Băieții caută vârsta corectă a tatălui: Șase ani greșiți!

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Florin Răducioiu, Marian Drăgulescu și Cătălin Moroșanu sunt primii concurenți la “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Jackpotul de la care pornesc în concurs fotbalistul și antrenorul Florin Răducioiu (47 de ani), luptătorul K1 Cătălin Moroșanu (33 de ani) și gimnastul Marian Drăgulescu (36 de ani) este de 30.000 de euro. Fiecare eroare pe care o vor face în privința vârstei persoanelor din fața lor va fi taxată, căci li se va scădea din bani, în funcție de numărul de ani greșiți. De asemenea, cei trei concurenți vor dispune și de șase variante ajutătoare, Hit, Star, Film, Știre, Sport, Zoom, care conțin indicii din anii în care s-au născut persoanele cărora trebuie să li se ghicească vârsta. Care sunt persoanele a căror vârstă va trebui ghicită de către cei trei campioni, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi seara, într-o spectaculoasă ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

La runda a doua cei trei au trebuit să intuiască vârsta lui Nicolae Furdui Iancu, iar drept indiciu, în platoul vine fiul său. Care îi seamănă perfect!

Băieții sunt bulversați! Și nu, nu reușesc să ghicească vârsta maestrului!

Ultimele știri