Antena Căutare

E bătrân, dar rămâi fără cuvinte dacă afli câți ani are! Moș Teleagă a făcut senzație la „Guess My Age”! „La 90 de ani aveam carte de muncă”

Roxana și Ramon au trăit o adevărată aventură la emisiunea „Guess My Age”, după ce au simțit ce înseamnă un carusel de emoții, în adevăratul sens al cuvântului!

Roxana și Ramon au trăit o adevărată aventură la emisiunea „Guess My Age”, după ce au simțit ce înseamnă un carusel de emoții, în adevăratul sens al cuvântului!

Soții Chicireanu au venit la emisiunea „Guess My Age” plini de încredere și cu speranța că vor câștiga un premiu generos, cu care să își îndeplinească visurile.

Probă după probă, cei doi concurenți au încercat să ghicească vârstele invitaților. Și dacă s-au descurcat destul de bine la ghicit vârsta mamei Antoniei sau a lui George de la trupa Body & Soul, proba finală de la „Guess My Age” le-a cam dat bătăi de cap!

Când moș Teleagă și-a făcut apariția, parcă încrederea în forțele personale a pierit! Surpriza a fost uriașă atunci când acesta și-a recunoscut vârsta!

Concurenții nu au ghicit și au plecat acasă cu 0 lei, dar cu o mare admirație pentru invitatul de...100 de ani!

El este omul cu 481 de piercing-uri și ochii complet negri! Sigur nu ai fi ghicit câți ani are acest cercetător!... “Guess My Age – Ghicește vârsta”, lider de audiență la nivel național. Aproape 2.200.000 de telespectatori au urmărit sh...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x