E bătrân, dar rămâi fără cuvinte dacă afli câți ani are! Moș Teleagă a făcut senzație la „Guess My Age”! „La 90 de ani aveam carte de muncă”

Roxana și Ramon au trăit o adevărată aventură la emisiunea „Guess My Age”, după ce au simțit ce înseamnă un carusel de emoții, în adevăratul sens al cuvântului!

Roxana și Ramon au trăit o adevărată aventură la emisiunea „Guess My Age”, după ce au simțit ce înseamnă un carusel de emoții, în adevăratul sens al cuvântului!

Soții Chicireanu au venit la emisiunea „Guess My Age” plini de încredere și cu speranța că vor câștiga un premiu generos, cu care să își îndeplinească visurile.

Probă după probă, cei doi concurenți au încercat să ghicească vârstele invitaților. Și dacă s-au descurcat destul de bine la ghicit vârsta mamei Antoniei sau a lui George de la trupa Body & Soul, proba finală de la „Guess My Age” le-a cam dat bătăi de cap!

Când moș Teleagă și-a făcut apariția, parcă încrederea în forțele personale a pierit! Surpriza a fost uriașă atunci când acesta și-a recunoscut vârsta!

Concurenții nu au ghicit și au plecat acasă cu 0 lei, dar cu o mare admirație pentru invitatul de...100 de ani!

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri