Antena Căutare

Gabi și Ștefan s-au completat de minune, dar intuiția lor a fost una înșelătoare! S-au întors acasă cu buzunarele goale! „Cât vă datorăm noi?”

Gabi și Ștefan au avut posibilitatea să câștige 100.000 de lei, dacăar fi  ghicit vârsta altor oameni la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Din păcate, intuiția nu a fost de partea celor doi....

Gabi și Ștefan au avut posibilitatea să câștige 100.000 de lei, dacăar fi ghicit vârsta altor oameni la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Din păcate, intuiția nu a fost de partea celor doi... și au părăsit concursul cu buzunarele goale!

Gabi și Ștefan s-au completat de minune, dar intuiția lor a fost una înșelătoare! S-au întors acasă cu buzunarele goale! „Cât vă datorăm noi?”

Ramona Bădescu i-a încurcat rău pe Aida și Aly! Toți au fost uimiți când au aflat ce vârstă are în realitate diva. Cum se menține „veșnic tânără”

Domnul Octav, un bătrân de 73 de ani, a fost „greu de citit” pentru concurenții noștri. Au mizat pe vârste apropiate, dar nu au ghicit vârsta lui reală... Cu toate astea, cei doi au avut parte de o seară spectaculoasă!

Runda 6, mai grea ca toate celelalte! Câți ani are Mircea, un domn cu o alură sportivă, care pare să fi descoperit elixi... Două surori vin la “Guess My Age – Ghicește vârsta” să câștige marele premiu! Vor reuși să facă față provocărilor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x