Antena Căutare

Ghicesc vârsta pentru a-și îndeplini visul! Doi soți de la poalele Făgărașului vor să înceapă o afacere cu afini

Soții Monica și Florin Pandrea vin tocmai din satul Bucium, de la poalele Munților Făgăraș și au un vis măreț, așa că încearcă să câștige cei 100.000 de lei puși în joc la "Guess my age - Ghicește vârsta"

Soții Monica și Florin Pandrea vin tocmai din satul Bucium, de la poalele Munților Făgăraș și au un vis măreț, așa că încearcă să câștige cei 100.000 de lei puși în joc la "Guess my age - Ghicește vârsta".

Cu banii cu care speră să plece acasă la finalul serii, concurenții intenționează să înceapă o afacere. Mai exact, vor să-i investească într-o plantație de afini. Acest lucru va fi posibil însă doar dacă Monica și Florin vor reuși să ghicească vârsta celor șapte necunoscuți care vor veni în fața lor.

Monica este învățătoare, iar Florin, zugrav. Sunt din același sat și s-au cunoscut de mici, la joc, la Caminul cultural. Sunt căsătoriți de 25 de ani și au un băiat, Andrei, de 23 de ani.

Joi, 3 mai, de la ora 22.15, la Antena 1: Doi soți de la poalele Făgărașului vor să înceapă o afacere cu afini, cu banii... "Guess My Age – Ghicește vârsta": S-a născut în anul în care Mike Tyson a fost suspendat temporar, după ce l-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x